fbpx

Five Mesmerizing Examples Of Få Malet Et Portræt

Tegn to parallelle linjer vandret i cirklen for at markere øjeområdet. Forlæng nu en diameter på cirklen. Dets vinkel afhænger af hovedets hældning. For eksempel, hvis Westie kigger i fronten med lige hoved, vil linjen være lodret og så videre. • Detaljer. Der er en standard måde at tegne ansigtstræk på. Begynd med øjnene mellem de to vandrette linjer. Træk derefter næsen på den lodrette linje lidt under øjnene. Linjen i munden er lige under næsen. I tilfælde af en tegneserie er det ganske enkelt at tegne pelse. De defineres kun langs kanterne af en cirkel, og former hovedet op. De hævede ører er tegnet undervejs. Forfining nu formen på resten af ​​kroppen, fremhæv lemmerne og skab pelse på steder. Det virkelige trick er, når du fremstiller et portræt. Frakken defineres omhyggeligt, samtidig med at den tilføjer form til ansigt og krop. Det er ikke meget vanskeligt, men et omhyggeligt arbejde. • Skygge. Til en skitse skal du bruge blyanter med forskellig hårdhed, primært HB, B, 2B og 3B til at tilføje forskellig skyggeeffekter. Brug en tortillion eller et fint tissuepapir til blanding af blyantstrøg, hvor det er nødvendigt. Vær diskret i brugen af ​​pletteredskaber. Brug hvide og nuancer af lysegrå til farver.

Jeg græd så meget, at jeg ikke kunne se teljen gennem mine tårer! Hej, tammy tak, der er snart et program på tv om, hvor intelligente dyr virkelig er, jeg glæder mig til at se det, jeg elsker elefanterne! Spændende Nell. Kan ikke sige, at jeg er for imponeret over forseglingen eller den Hund portræt maleri, der ser ud til at bare bevæge deres hoveder rundt uden særlig at vide, hvad de laver med børsterne. Hesten ser ud til at bevidst hente børsten og malingen, men der er et mærkbart spring i filmen mellem de to handlinger. Opfangede den virkelig børsten, der havde til hensigt at bruge den på lærredet, undrer jeg mig? Pimpser og måske aber, jeg er sikker på, at de er opmærksomme på, hvad de laver, og producerer arbejde, der er forvekslet med menneskelige kunstners arbejde. Som (efter min mening) bare viser, hvor overvurderet abstrakt kunst virkelig er – original måske, interessant måske, men ikke rigtig indikativ for reelt talent hverken i chimpanser eller mennesker. Mest spændende er elefanten. Det ligner en ægtemaleri af blomster, men jeg spekulerer på, hvor meget behandleren manipulerer og dirigerer sin bagagerum? Desuden kan elefanter, som jeg forstår det, ikke se farve. For alt det er det et attraktivt og interessant emne og et godt knudepunkt Nell. Og jeg ville bare elske at tro, at dyr foruden chimpanser virkelig bevidst kan skabe kunst. Det strækker det – og jeg næser det!